Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » User’s Questions & Discussions » Technical support




Post new topic  [ 1567 topics ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
No unread posts THANKS H220X for destroying my system. SMH.

s5drew

2

56

January 17th, 2017, 5:42 pm

thedarkdad3 View the latest post

No unread posts ASUS Z170-A: Backplate does not fit (Swiftech)

Okvokv

4

871

January 17th, 2017, 2:27 pm

s5drew View the latest post

No unread posts H240X Leaking

DeviousTom

1

606

January 17th, 2017, 2:24 pm

s5drew View the latest post

No unread posts H220X Leaks

memphissheik

4

168

January 17th, 2017, 2:22 pm

s5drew View the latest post

No unread posts H240 x2 destroyed my system

thejudge

2

128

January 17th, 2017, 2:20 pm

s5drew View the latest post

No unread posts Apogee drive II AM4 bracket

Thick8

1

44

January 16th, 2017, 5:17 pm

Thick8 View the latest post

No unread posts H220 x2 Noise Question - with video

snajo

2

28

January 16th, 2017, 12:51 pm

mack View the latest post

No unread posts Dead RGB LED?

rmp5s

7

74

January 16th, 2017, 9:03 am

mack View the latest post

No unread posts I have an H320 kit for some 2 1/2 years.

os2wiz

1

214

January 13th, 2017, 3:18 am

Societal View the latest post

No unread posts reservoir led flickering

Xnitro67

1

33

January 12th, 2017, 4:26 pm

mack View the latest post

No unread posts CPU led dead on arrival

W4RD3N

3

47

January 12th, 2017, 4:18 pm

mack View the latest post

No unread posts Parts List Please... Complicated 4P

ShadowFlash

5

78

January 10th, 2017, 4:20 pm

Thick8 View the latest post

No unread posts Swifttech H220X Pump Issues

verumdeus

2

145

January 8th, 2017, 10:41 pm

thedarkdad3 View the latest post

No unread posts H320 x2 Prestige

TradingMA

1

129

January 6th, 2017, 10:24 pm

thedarkdad3 View the latest post

No unread posts New H320 X2 Pump Not Moving

SECfan

1

124

January 6th, 2017, 9:24 pm

thedarkdad3 View the latest post

No unread posts Brand new H240x leaking

TurboDoctor

1

165

January 5th, 2017, 12:34 am

thedarkdad3 View the latest post

No unread posts Swiftech H320 X2 Prestige

ViridianOnWhiteWalls

1

73

January 5th, 2017, 12:09 am

thedarkdad3 View the latest post

No unread posts leak/bad company

thedarkdad3

0

56

January 5th, 2017, 12:08 am

thedarkdad3 View the latest post

No unread posts EXTERNAL POWER TO H320x2

duret

0

61

December 28th, 2016, 5:11 am

duret View the latest post

No unread posts Swiftech H140 mounting hardware.

freeloader1969

0

85

December 17th, 2016, 3:21 pm

freeloader1969 View the latest post

No unread posts Replacement of the H220X Pump

swandive

0

138

December 14th, 2016, 7:55 am

swandive View the latest post

No unread posts Swiftech MCP50X only running 850-1000 rpm.

metalman313

6

803

December 11th, 2016, 4:45 pm

Superman4Life View the latest post

No unread posts Swiftech 8W-PWM-SPL-ST problem

mr2cam

1

103

December 7th, 2016, 8:42 pm

mr2cam View the latest post

No unread posts Swiftech H240x Coolant Dissapearing, Weird Noises, and more!

fltrx10

1

206

December 2nd, 2016, 5:23 pm

mack View the latest post

No unread posts Swiftech H220X something growing in my reservoir.

XDeCX

1

215

November 30th, 2016, 11:56 am

mack View the latest post

No unread posts Compatiblity within the same loop?

samgab777

0

154

November 26th, 2016, 11:29 am

samgab777 View the latest post

No unread posts H220-X Expansion

SlenderCam

0

162

November 25th, 2016, 9:58 am

SlenderCam View the latest post

No unread posts Swiftech H220 X2 Prestige only for gpu loop

t0m0tm

1

322

November 22nd, 2016, 8:36 am

Tannerleo View the latest post

No unread posts h-220x getting loud

playful0

6

395

November 18th, 2016, 3:29 pm

mack View the latest post

No unread posts H240 X2 Prestige Dead Pump?

MrUnknownEMC

1

548

November 17th, 2016, 6:24 pm

popkiller View the latest post

No unread posts H220-X2 Pump Noise Problem

Udenizc

0

229

November 12th, 2016, 2:29 pm

Udenizc View the latest post

No unread posts Mounting Apogee GT to LGA 1156

tcriss

0

172

November 11th, 2016, 5:07 pm

tcriss View the latest post

No unread posts H220 X2 in Enthoo Luxe

JackNaylorPE

0

173

November 10th, 2016, 12:21 pm

JackNaylorPE View the latest post

No unread posts Komodo NV Titan X incompatible with Nvidia titan X card?

Robear468

0

172

November 7th, 2016, 12:24 pm

Robear468 View the latest post

No unread posts MCR140-X Drive + EVGA hydro copper for 1080?

viking1993

0

219

November 3rd, 2016, 5:20 pm

viking1993 View the latest post

No unread posts H220 x Prestige Fan/LED Hub missing piece

n3m37h

0

274

October 25th, 2016, 5:56 pm

n3m37h View the latest post

No unread posts Does The Swiftech 8 Way PWM Splitter Take 3 Pin Fans?

ovicior

0

263

October 24th, 2016, 1:44 pm

ovicior View the latest post

No unread posts GTX TITAN Black Hydro Copper in TITAN X(maxwell)?

lordmath88

0

213

October 20th, 2016, 7:21 am

lordmath88 View the latest post

No unread posts MCW82 on GTX1070

caskater

0

212

October 16th, 2016, 10:29 pm

caskater View the latest post

No unread posts H240 X2 Prestige Fans

NIK1

0

295

October 11th, 2016, 6:49 am

NIK1 View the latest post

No unread posts KOMODO-NV-GTX9 backlight problem

mr2aleks

0

273

October 8th, 2016, 2:22 pm

mr2aleks View the latest post

No unread posts RMA Swifttech Europe. Does the service really exist?

samerafach

1

431

September 28th, 2016, 4:50 pm

chris6699 View the latest post

No unread posts H240 x2 prestige - 1 fan and LED's not working

nomanom

0

345

September 26th, 2016, 11:00 pm

nomanom View the latest post

No unread posts h220 x2 one red/ orange light?

zdaggs

0

315

September 23rd, 2016, 4:21 pm

zdaggs View the latest post

No unread posts bubbles in H320 X2

chris6699

0

312

September 22nd, 2016, 11:28 am

chris6699 View the latest post

No unread posts H240 x2 Pump buzz

Ahura

0

451

September 15th, 2016, 9:34 am

Ahura View the latest post

No unread posts OLD H220 NON X

philperusse

0

315

September 12th, 2016, 3:01 pm

philperusse View the latest post

No unread posts Maelstrom V2 ticking

Newwt

0

323

September 10th, 2016, 7:11 am

Newwt View the latest post

No unread posts coolant liquid for h240-x kit

murdock48

1

843

September 7th, 2016, 5:37 am

murdock48 View the latest post

No unread posts H220-x2 Prestige after Windows reinstall - Help please.

alus415

0

414

September 5th, 2016, 11:08 am

alus415 View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
 
Post new topic  [ 1567 topics ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Next

Board index » User’s Questions & Discussions » Technical support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

Unread posts Unread posts    No unread posts No unread posts    Announce Announcement
Unread posts [ Popular ] Unread posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No unread posts [ Popular ]    Sticky Sticky
Unread posts [ Locked ] Unread posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No unread posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: